Pandora IMMO

Securitate prin imobilizare motor si autorizare bluetooth

750 lei

In Stoc

Descriere

Pandora Immo aduce un nivel avansat de securitate la un pret excelent, utilizand un imobilizator fara contact care utilizeaza cea mai recenta tehnologie Bluetooth. Bucurati-va de securitate premium combinta cu telecomanda convenabila a vehiculului multumita aplicatiei mobile.

Pandora IMMO este un sistem de securitatea de ultima ora care poate fi utilizat pentru a proteja vehiculele de ultima generatie fara interferente semnificative cu electronicele lor. Fiecare dintre componentele sistemului consta in componente de inalta calitate, care impreuna creeaza un sistem de securitate imbatabil. Pandora IMMO recunoaste proprietarul vehiculului pe baza apropierii unui tag de autorizare unice de dimensiuni minimaliste, datorita caruia sistemul are mai multe functii de protectie.

Nivel avansat de protectie

Puteti controla cu usurinta sistemul de securitate Pandora IMMO cu un tag minimalist sau cu aplicatia Bluetooth PANDECT BT. Datorita acestui fapt, aveti control de la distanta asupra functiilor avansate ale vehiculului dumneavoastra. Aplicatia „PANDECT BT” este disponibila gratuit in Google Play si App Store.

Totul intr-unul

Pandora IMMO este o solutie compacta de securitate pentru vehicule si nu are nevoie de alte module suplimentare pentru o functionare corespunatoare.

Securitate totala

Unitate de control impermeabila cu releu de blocare incorporat si conexiune criptata Bluetooth utilizeaza algoritmi sofisticati anti-hijack pentru a preveni orice utilizare neautorizata.

Consum minim

Tehnologia Bluetooth 4.2 utilizata permite realizarea functionalitatii complete a dispozitivului cu o sarcina minima pe sistemul electric al vehiculului.

Garantia calitatii

Sistemele Pandora sunt complet dezvoltate, fabricate si testate de o echipa de ingineri de top intr-o singura unitate de productie si sunt supuse mai multor verificari inainte de predare pentru a atinge cele mai inalte niveluri calitate.

Certificare

Siguranta si calitatea tuturor produselor Pandora sunt in concordanta cu cerintele solicitante de aprobare ale standardului european EHK 116 testat de prestigiosul TÜV SÜD.
Ce poate face Pandora IMMO?

Protectie

 protectie impotriva furtului

 protectie impotriva inlocuiri ECU

 protectie impotriva inlocuirii comutatorului de aprindere

 protectie impotriva duplicarii cheii

 protectie impotriva cititorului de telecomanda

 senzor de miscare a vehiculului

Control

 tag de imobilizare

 aplicatie mobila bluetooth

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Tip

Alarma, Securitate, Siguranta

Producator

Pandora

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandora IMMO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *