Pandora PROFESSIONAL

Pornire motor prin GSM-4G, Bluetooth, GPS

GARANTIE PE VIATA

4,500 lei

In Stoc

Descriere

Pandora PROFESSIONAL este lider in domeniul securitatii auto. Sistemul complet include toate functiile de siguranta si confort disponibile, precum si functiile de protectie personala.
In plus fata de toate caracteristicile de securitate SMART PRO, PROFESSIONAL ofera si optiunea de conectare la pana a 3 magistrale de date CAN BUS. Sistemul are o pereche de sloturi pentru cartele SIM pentru a proteja vehiculul impotriva defectarii semnalului operatorului, o baterie de rezerva incorporata, precum si un microfon pentru a capta sunete in interiorul vehiculului.

Daca nu sunteti indiferenti de soarta masinii dumneavoastra si nu doriti sa faceti compromisuri in materie de securitate, Pandora PROFESSIONAL este produsul potrivit pentru dumneavoastra. Alarma auto are toate tehnologiile de protectie disponibile, care sunt completate de controlul de la distanta al functiilor de confort pentru nivel si mai ridicat de confort al utilizatorului.

Pornirea de la distanta si controlul perfect

O prezentare generala a starii actuale a vehiculului si a pornirii de la distanta a motorului nu a fost niciodata mai deosebita. Pandora Camper combina securitatea antifurt de neegalat cu functiile inteligente de ultima generatie intr-un sistem de protectie unic. Controlul intregului sistem si afisarea starii actuale a vehiculului dumneavoastra este usor datorita aplicatiei mobile complexe.

Telemetrie si istoricul traseelor

Afisarea clara a informatiilor actuale despre temperatura motorului, temperatura interioara, tensiunea bateriei sau starea combustibilului, precum si acces facil la istoricul traseelor. Toate aceste informatii si supravegherea constanta a vehiculului sunt disponibile imediat pe ecranul telefonului dumneavoastra sau in interfata web a computerului.

Notificari GSM

Modulul GSM incorporat pentru apeluri vocale si alerte SMS de alarma in cazul perturbarii vehiculului pana la 3 numere de telefon. Desigur, detectarea unui accident este alertata cu un apel la numerele de telefon.

Bypass imobilizator

Alarma auto Pandora PROFESSIONAL nu necesita prezenta unei a doua chei, datorita algoritmului incorporat pentru bypass-ul imobilizatorului. Nu mai trebuie sa lasati un duplicat al cheii in vehicul pentru a utiliza functia de pornire de la distanta (aceasta functie este disponibila numai la vehiculele selectate).

Securitate imbatabila

Asigurati-va vehiculul impotriva furtului cu protectie multi-nivel de la Pandora. Combinatia de control si monitorizare online prin aplicatie si un cip de accelerare 3D incorporat de ultima generatie permite, pe langa zonele de protectie standard (usi, contact, portbagaj si compartimentul motorului) sa monitorizeze socurile, schimbarile de inclinare si miscarile vehiculului.

Aplicatie smartphone

Securitatea automobilului cu o singura atingere este ceva obisnit cu aplicatiile Pandora pentru Android si iOS. Bucurati-va de functiile inteligente reale ale vehiculului dumneavoastra cu o aplicatie moderna cu control intuitiv in timp real.

Incalzire independenta

Pandora PROFESSIONAL permite controlul incalzirii independente Webasto, Eberspaecher si a echipamentelor originale montate de producatorul vehiculului prin interfata CAN BUS sau iesire analogica.

Control inteligent

Puteti controla sistemul de securitate Pandora PROFESSIONAL cu telecomanda originala, cu un tag radio, automat in modul maini libere sau folosind aplicatia. Datorita acestui fapt, produsele Pandora sunt printre cele mai universale de pe piata.

Garantia calitatii

Sistemele Pandora sunt complet dezvoltate, fabricate si testate de o echipa de ingineri de top intr-o singura unitate de productie si sunt supuse mai multor verificari inainte de predare pentru a atinge cele mai inalte niveluri calitate.

Certificare

Siguranta si calitatea tuturor produselor Pandora sunt in concordanta cu cerintele solicitante de aprobare ale standardului european EHK 116 testat de prestigiosul TÜV SÜD.

Ce poate face Pandora PROFESSIONAL?

Protectie

 2-zone interior protection **

 pornire de la distanta **

 protectie impotriva furtului

 protectie impotriva bruiajului

 protectie impotriva inlocuirii ECU

 protectie impotriva inlocuirii comutatorului de aprindere

 protectia impotriva duplicarii cheii

 protectie impotriva cititorului de telecomanda

 senzor de miscare

 senzor de inclinatie

 senzor de soc

 detectare accident

Control

 immobiliser tag

 tag de imobilizare

 telecomanda de fabrica

 aplicatie mobila bluetooth

 aplicatie mobila online

 telecomanda pe 1 cale

 telecomanda pe 2 cai

 comunicare GSM

 interfata web

Confort

 afisare stare combustibil
 afisare stare baterie
 afisare temperatura motor
 afisare temperatura interioara

Localization

 garaj virtual
 localizare online GPS
 istoric traseu

 urmatoarele caracteristici se gasesc in versiunile superioare ale produsului

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Tip

Alarma, Securitate, Siguranta

Producator

Pandora

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandora PROFESSIONAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *