Pandora SMART

Pornire motor prin GSM, Bluetooth

GARANTIE PE VIATA

2,400 lei

In Stoc

Descriere

Pandora Smart este o alarma auto moderna care combina protectia GSM cu functiile de telemetrie si o functie de pornire motor de la distanta. Vehiculul este protejat impotriva utilizarii neautorizate prin telecomenzi proiectate, care pot fi utilizate nu numai pentru a autoriza soferul ci si pentru a controla sistemul in sine.

Securitatea vehiculului cu functii avansate de telemetrie si monitorizare online intr-un pachet atractiv – acesta este Pandora SMART. Porniti masina de la distanta, racoriti sau incalziti interiorul inainte de a intra si bucurati-va de un nou nivel de control al vehiculului.

Pornire de la distanță

Pandora SMART oferă proprietarului vehiculului posibilitatea de a porni de la distanță și de a încălzi sau răci interiorul vehiculului la temperatura dorită. În plus, această funcție convenabilă este completată de posibilitatea pornirii automate pe baza timpului, scăderii temperaturii sau a tensiunii bateriei, direct în meniul telecomenzii.

Soluție unică

Datorită tehnologiei de bypass a imobilizatorului integrat, este posibil să porniți de la distanță în vehicule selectate fără prezența celei de-a doua chei, pe care nu va mai trebui să o lăsați niciodată în vehicul.

Securitate totala

Unitate de control impermeabila cu releu de blocare incorporat si conexiune criptata Bluetooth utilizeaza algoritmi sofisticati anti-hijack pentru a preveni orice utilizare neautorizata.

Control inteligent

Puteți controla alarma auto Pandora SMART cu un pandantiv, dar și cu o cheie din fabrică. Cei care au mâinile pline se vor bucura de modul Hands-Free sau de controlul elegant folosind aplicația mobilă.

Independent heating control

Pandora SMART are posibilitățile de încălzire independentă la un nivel superior. Sistemul permite controlul unităților Webasto, Eberspaecher, precum și a sistemelor de încălzire independente din fabrică.

Garantia calitatii

Sistemele Pandora sunt complet dezvoltate, fabricate si testate de o echipa de ingineri de top intr-o singura unitate de productie si sunt supuse mai multor verificari inainte de predare pentru a atinge cele mai inalte niveluri calitate.

Totul intr-unul

Pandora SMART este o solutie compacta de securitate pentru vehicule si nu are nevoie de alte module suplimentare pentru o functionare corespunatoare.

Certificare

Siguranta si calitatea tuturor produselor Pandora sunt in concordanta cu cerintele solicitante de aprobare ale standardului european EHK 116 testat de prestigiosul TÜV SÜD.

Ce poate face Pandora SMART?

Protectie

 2-zone interior protection **

 protectie impotriva furtului

 protectie impotriva bruiajului

 protectie impotriva inlocuirii ECU

 protectie impotriva inlocuirii comutatorului de aprindere

 protectia impotriva duplicarii cheii

 protectie impotriva cititorului de telecomanda

 senzor de miscare

 senzor de inclinatie

 senzor de soc

 detectare accident

Control

 tag de imobilizare

 telecomanda de fabrica

 aplicatia mobila bluetooth

 aplicatia mobila online

 comunicare GSM

 interfata web

Confort

 pornire de la distanta *

 afisare stare combustibil

 afisare stare baterie

 afisare temperatura motor

 afisare temperatura interioara

 urmatoarele caracteristici se gasesc in versiunile superioare ale produsului

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Tip

Alarma, Securitate, Siguranta

Producator

Pandora

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandora SMART”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *