Pandora Light PRO V2

Pornire de la distanta prin BLUETOOTH

GARANTIE PE VIATA

2,670 lei

In Stoc

Descriere

Pandora LIGHT PRO reprezinta cea mai inalta linie de produse concepute pentru securitatea offline. Pana in prezent, niciun sistem fara taxe lunare nu a permis controlul utilizand un controler bidirectional modern si o aplicatie mobila in acelasi timp. Datorita noului sistem Pandora LIGHT PRO cu interfata de comunicare Bluetooth 5.0, acest lucru este posibil. Utilizarea tehnologiei LoRa (Long Range) si a unui controler cu baterie reincarcabila va permite o utilizare confortabila si o imagine de ansamblu perfecta a tot ceea ce se intampla in vehiculul dumneavoastra.

Pornire de la distanță

Pandora SMART oferă proprietarului vehiculului posibilitatea de a porni de la distanță și de a încălzi sau răci interiorul vehiculului la temperatura dorită. În plus, această funcție convenabilă este completată de posibilitatea pornirii automate pe baza timpului, scăderii temperaturii sau a tensiunii bateriei, direct în meniul telecomenzii.

Soluție unică

Datorită tehnologiei de bypass a imobilizatorului integrat, este posibil să porniți de la distanță în vehicule selectate fără prezența celei de-a doua chei, pe care nu va mai trebui să o lăsați niciodată în vehicul.

Securitate totala

Unitate de control impermeabila cu releu de blocare incorporat si conexiune criptata Bluetooth utilizeaza algoritmi sofisticati anti-hijack pentru a preveni orice utilizare neautorizata.

Comunicare criptată

Componentele individuale ale alarmei auto Pandora LIGHT PRO comunică pe o frecvență sigură cu o codare avansată, care este practic indescifrabilă și rezistentă la cititori.

Totul pe ecran

Telecomanda sistemului Pandora LIGHT informează proprietarul vehiculului despre puterea semnalului, temperatura (interior, exterior, motor), tensiunea bateriei sau nivelul de combustibil direct pe afișajul OLED.

Control independent al încălzirii

Pandora LIGHT PRO are de asemenea, posibilitățile de încălzire independentă la un nivel superior. Sistemul permite controlul unităților Webasto, Eberspaecher, precum și a sistemelor de încălzire independente din fabrică.

Garantia calitatii

Sistemele Pandora sunt complet dezvoltate, fabricate si testate de o echipa de ingineri de top intr-o singura unitate de productie si sunt supuse mai multor verificari inainte de predare pentru a atinge cele mai inalte niveluri calitate.

Totul intr-unul

Pandora LIGHT PRO is a compact solution for securing the vehicle and does not need any additional modules for proper functionality. Pandora LIGHT este o solutie compacta de securitate pentru vehicule si nu are nevoie de alte module suplimentare pentru o functionare corespunatoare.

Certificare

Siguranta si calitatea tuturor produselor Pandora sunt in concordanta cu cerintele solicitante de aprobare ale standardului european EHK 116 testat de prestigiosul TÜV SÜD.

Ce poate face Pandora LIGHT PRO?

Protectie

 2-zone interior protection **

 protectie impotriva furtului

 protectie impotriva inlocuirii ECU

 protectie impotriva inlocuirii comutatorului de aprindere

 protectie impotriva duplicarii cheii

 protectie impotriva cititorului de telecomanda

 senzor de miscare

 senzor de inclinatie

 senzor de soc

Control

 tag de imobilizare

 telecomanda pe 2 cai

 telecomanda pe 1 cale

 telecomanda de fabrica

 aplicatia mobila bluetooth

Confort

 remote start *

 afisare stare combustibil

 afisare stare baterie

 afisare temperatura motor

 afisare temperatura interioara

 urmatoarele caracteristici se gasesc in versiunile superioare ale produsului

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Tip

Alarma, Securitate, Siguranta

Producator

Pandora

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pandora Light PRO V2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *