Sistem de securitate auto digital Viper 3902V

Sistem de securitate auto ce functioneaza cu telecomanda originala a masinii. Tehnologie CAN OEM. Instalare CAN Single Wire. Compatibil aplicatie SmartStart.

659 lei

In Stoc
Livrare 1-2 zile
Calitate Garantata 100%
Garantie 24 luni

Descriere

Ai protectie si securitate absoluta pentru masina ta
Protejarea masinii este o prioritate pentru fiecare din noi. De exemplu, in Bucuresti, se estimeaza ca sunt sparte 10 masini zilnic. Iar paguba proprietarilor este mult mai mare decat valoarea bunurilor furate.
Hotii distrug usile sau geamurile autoturismelor atunci cand patrund prin efractie.
In aceste conditii, sistemele de securitate auto Viper devin o necesitate, asigurand autovehicului protectie absoluta si utilizand tehnologii sofisticate disponibile.

Ai la indemana propriul asistent pentru confort personal
Cu Viper 3902V totul este mai usor, sistemul preluand direct comenzile transmise din telecomanda originala a masinii. Astfel, poti descuia din telecomanda masinii doar portbagajul sau poti ridica si cobori geamurile (daca telecomanda originala este compatibila).
Sistemul Viper 3902V iti ofera acces si o serie functii de confort si securitate, sistemul declansand automat alarma daca este spart un geam, daca cineva patrunde neautorizat in masina, daca rotile se misca sau daca masina este ridicata sau tractata (sunt necesare module optionale, in functie de tipul de masina).
Iar daca alegi sa instalezi aplicatia SmartStart, afli direct pe ecranul smartphone-ului unde se afla masina ta si daca este in miscare sau nu.

Ai garantie pe viata
Daca ai instalat un sistem Viper pe masina ta, beneficiezi de garantie pe toata perioada de utilizare a autovehiculului.

Informații suplimentare

Caracteristici

Tip sistem: Fara pornire motor<br />Compatibil SmartStart: Aplicatie<br />Tip telecomanda: Telecomanda OEM<br />Raza de actiune: a telecomenzii masinii<br />Tip sistem securitate: alarma auto, fara pornire de motor<br />Pornire motor de la distanta din telecomanda: fara pornire motor de la distanta<br />Compatibilitate aplicatie SmartStart: optional, prin modulul SmartStart<br />Instalarea pe magistrala CAN a masinii: da, magistrala Single Wire<br />Garantie: pe viata (unitatea centrala)<br />Numar telecomenzi incluse: telecomanda originala a masinii<br />Ridicarea geamurilor fata/spate din telecomanda: optional, in functie de modelul masinii<br />Descuierea portbagajului din telecomanda: inclus, daca telecomanda masinii permite<br />Senzor soc dubla zona (interior si exterior): inclus<br />Preavertizare senzor soc si perimetru: inclus<br />Tehnologia NPC: pevenirea alarmelor false : inclus<br />Senzor proximitate perimetru – dubla zona (interior si exterior): optional; cu modul suplimentar<br />Senzor geam spart: optional; cu modul suplimentar<br />Senzor antitractare – ridicare: optional; cu modul suplimentar<br />Sirena autoalimentata: optional; cu modul suplimentar<br />Indicator electroluminescent: optional; cu modul suplimentar<br />Localizare masina: optional, prin modulul SmartStart<br />Armare/dezarmare sistem de securitate instalat: optional, prin modulul SmartStart<br />Mod panica: optional, prin modulul SmartStart<br />Confirmare bidirectionala a comenzilor primite de masina: optional, prin modulul SmartStart<br />Alerte/notificari pe smartphone de la sistemul de securitate: optional, prin modulul SmartStart<br />Stabilire si programare tip de alerte/notificari: optional, prin modulul SmartStart<br />Mesaje de eroare in cazul in care comanda nu a fost primita de masina: optional, prin modulul SmartStart<br />Alerte la depasirea vitezei: optional, prin modulul SmartStart<br />Sharing locatie pe Facebook: optional, prin modulul SmartStart<br />Alerte baterie auto descarcata: optional, prin modulul SmartStart<br />Smartfence: alerte la iesirea din zona prestabilita: optional, prin modulul SmartStart<br />HotSpot: alerte la intrarea in zona prestabilita: optional, prin modulul SmartStart<br />Personalizare masina – adaugare fotografie masina, redenumire: optional, prin modulul SmartStart<br />Parola de protectie pentru aplicatie: optional, prin modulul SmartStart<br />Administrare conturi diferite aplicatie: optional, prin modulul SmartStart<br />Sunete de confirmare la comenzi: optional, prin modulul SmartStart<br />Activarea unor functii poate necesita module optionale : in functie de grad accesorizare masina<br />Activarea unor functii nu se poate realiza pe anumite modele de masini: in functie de caracteristicile masinii