Reducere!

Senzori de parcare fata si spate STEELMATE PTS810EX cu aspect OEM cu display M7M8

999 lei

In Stoc

Descriere

Alege siguranta, alege STEELMATE!

Steelmate, cel mai mare producator de senzori de parcare la nivel mondial

Producatorul de senzori de parcare STEELMATE este unul dintre cei mai mari si cunoscuti la nivel mondial. Produce ca parti OEM senzori de parcare pentru o multime de marci cunoscute. Ofera produse de inalta calitate si foarte fiabile. 

Parcare sigura si precisa

Cei 8 senzori SEELMATE cu montare in bara ofera o buna acoperire a partii din spate si fata ale masinii, reducand la minim riscul de tamponare sau ciocnire cu diverse obiecte in timpul manevrei de parcare. Permite plasarea masinii la distante sigure fata de orice obstacol, fara prea multe eforturi.

Sistem de monitorizare cu ultrasunete

Detectare precisa si inteligenta a obstacolelor, STEELMATE detine functie inteligenta „antihook” pentru masinile care prezinta carlig de remorcare si calculeaza corect distanta fata de obiectele aflate in apropierea masinii. Avertizare sonora si buzzer cu control al volumului in 3 trepte. 

senzori de parcare steelmate

Fiabilitate sporita

Datorita gradului superior de rezistenta la intemperii si temperaturi extreme, senzorii de parcare spate STEELMATE lucreaza perfect in orice conditii meteorologice, pe ploaie si zapada; detectand cu precizie cele mai mici si joase obstacole aflate in afara ariei vizuale ale soferului.