Termeni și condiții pentru ViperX Distribution S.R.L.

1. Introducere

ViperX Distribution S.R.L. (“noi”, “ne”, “ViperX”) vă oferă acces la site-ul nostru web („Site-ul”) și vă permite să achiziționați produse auto oferite de ViperX sau de partenerii noștri prin intermediul site-ului. Acești termeni și condiții (“Termenii și condițiile”) guvernează utilizarea dvs. a Site-ului și a serviciilor noastre, așa cum sunt descrise în continuare.

2. Informații despre firmă

ViperX Distribution S.R.L. este o societate cu răspundere limitată înregistrată în România, cu numărul de înregistrare fiscală CIF: 43021660 și înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J24/1075/2020. Adresa noastră este B-dul București 55 – Baia Mare.

3. Utilizarea site-ului

Prin accesarea și utilizarea Site-ului nostru, sunteți de acord să respectați și să fiți supuși Termenilor și condițiilor noastre. În plus, prin utilizarea Site-ului nostru, sunteți de acord să respectați toate legile și regulamentele aplicabile.

4. Produsele noastre

Site-ul nostru oferă o gamă largă de produse auto. Ne străduim să oferim informații corecte și complete despre produsele noastre, inclusiv descrieri și fotografii. Cu toate acestea, nu putem garanta că informațiile noastre sunt întotdeauna complete, corecte sau actualizate.

5. Comenzi

Pentru a face o comandă, trebuie să fiți de acord cu prețul și termenii de livrare a produselor noastre. Comanda dumneavoastră nu va fi considerată finalizată până când nu veți primi o confirmare scrisă din partea noastră.

6. Plata și livrarea

Pentru produsele comandate prin intermediul Site-ului, vom accepta plata prin metodele noastre acceptate, precum și prin plata ramburs. În cazul în care ați selectat plata ramburs, vă rugăm să aveți sumele corespunzătoare pregătite în momentul livrării. Livrările se vor face la adresa specificată în comanda dvs. În cazul în care nu sunteți disponibil la adresa specificată, livrarea va fi reprogramată.

7. Politica de retur

Dacă sunteți nemulțumit de produsele comandate, ne puteți contacta pentru a solicita un retur. Pentru a fi eligibil pentru un retur, produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare în care a fost livrat, împreună cu toate ambalajele și etichetele originale. Vă rugăm să consultați politica noastră completă de retur pentru informații suplimentare.

8. Confidențialitate și securitate

ViperX respectă confidențialitatea datelor dvs. personale și ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat sau utilizării lor incorecte. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru informații suplimentare cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale.

9. Drepturi de autor și proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor, mărci înregistrate și alte drepturi de proprietate intelectuală referitoare la Site-ul nostru și la conținutul său (inclusiv, fără limitare, texte, grafice, software, fotografii și videoclipuri) aparțin ViperX sau furnizorilor noștri și nu pot fi utilizate în niciun fel fără permisiunea noastră sau a proprietarilor de drept.

10. Limitări de răspundere

Site-ul nostru și conținutul său sunt furnizate “ca atare” și nu oferim nicio garanție cu privire la disponibilitatea, exactitatea sau fiabilitatea acestora. În măsura permisă de lege, ViperX nu va fi responsabilă pentru orice daune sau pierderi, inclusiv, dar fără a se limita la, daune directe, indirecte, incidentale, speciale, exemplare sau punitive, care decurg din sau sunt legate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul nostru sau de a achiziționa produsele noastre.

11. Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și condiții în orice moment și vă recomandăm să verificați această pagină în mod regulat pentru a fi la curent cu orice modificare. Prin continuarea utilizării Site-ului nostru după modificarea acestor Termeni și condiții, sunteți de acord cu noile Termeni și condiții.

12. Legea aplicabilă

Acești Termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România și orice dispută care decurge din sau este legată de acești Termeni și condiții va fi supusă jurisdicției exclusive a tribunalelor din România.

13. Concluzie

Utilizarea Site-ului nostru și achiziționarea produselor noastre prin intermediul Site-ului implică acceptarea acestor Termeni și condiții. Vă recomandăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții și Politica noastră de confidențialitate înainte de a utiliza Site-ul nostru sau de a achiziționa produsele noastre.

Pentru a vă oferi o experiență de cumpărături personalizată, site-ul nostru folosește cookie-uri.
politica de cookie-uri.
Selectați descrierea câmpurilor
 • Imagine
 • SKU
 • Rating
 • Preț
 • Stoc
 • Valabilitate
 • Adaugă în coș
 • Descriere
 • Content
 • Greutate
 • Dimensions
 • Informații suplimentare
Faceți clic afară
Compară
Ce dorești să cauți la ViperX?