Despre noi

Inceputul

Din pasiune, curiozitate si dorinta de a suplinii o cerinta in continua crestere pentru accesoriile auto in anul 1995, Cristian Rus (fondatorul) a pus la dispozitia posesorilor de autovehicule din Baia Mare dar si din orasele invecinate firma ViperX

Cu trecerea timpului am format o echipa prietenoasa, dinamica si orientata spre nevoile si exigentele clientilor prin gasirea solutiilor optime pentru fiecare client in parte. Acest lucru a dus la fidelizarea clientilor iar in scurt timp am ajuns sa fim prima lor alegere.

Prin experienta acumulata pe parcursul anilor , am reusit sa ne educam in serviciile noastre, sa selectam produsele de cea mai buna calitate si venim in intampinarea clientilor cu garantia calitatii.

Evolutie

Din dorinta de a oferi o experienta placuta in vizitele clientilor si pentru a oferi cat mai multe servicii, in 2015 am inceput construirea noului punct de lucru pe Bulevardul Bucuresti nr 55 avand finalizarea in 2019.

Incepand cu anul 2019 prin marirea echipei ViperX cu noul partener Cosmin Matea, am devenit importatorul exclusiv in Romania al brand-urilor de audio auto: Digital Designs, Gladen, Mosconi, SounDigital si Four.

Cu aceasi pasiune de la inceput transmisa intregii echipe de fondatorul ViperX – Cristian Rus, cautam sa evoluam cu fiecare zi ce trece, astfel ca suntem deschisi la noi provocari si sugestii venite din partea clientilor. Totodata cautam sa fim in pas cu tot ce se intampla in domeniul auto.

Prezent

Va asteptam in noul showroom din Bulevardul Bucuresti nr 55 (vis a vis de Fiat / Dedeman) cu o gama variata de produse din care puteti alege impreuna cu un consilier specializat solutia ideal pentru dumneavoastra.

Ce comercializam

Securitate Auto (inchideri centralizate, alarme, chei cu chip, telecomenzi) Viper, Pandora, Maat, Discovery, Eagelmaster, Meta System.

Comunicare in trafic (statii si antene radio CB) President, Midland, Avanti, Storm, Cobra, Albrecht.

Entertainment multimedia (DVD playere, monitoare in tetiere, carkit-uri, CD playere) Alpine, Kenwood, JVC, Pioneer, Sony.

Car audio (statii audio de putere, difuzoare, subwoofere, materiale insonorizante)  Digital Designs, Gladen, Mosconi, Sound Digital, Hertz, Audison, Avatar, JBL.

Va mai oferim si navigatii GPS, senzori de parcare, camere marsarier, carkit sau becuri Xenon.

Our Perfect Team

George Michael Lee

General Director

“The fool doth think he is wise, but the wise man knows himself to be a fool.”

Jane Doe

Art Director

“A woman is like a tea bag; you never know how strong it is until it’s in hot water.”

Staneley Deo

Marketing

“It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.”

Jeniffer Baker

Designer

“Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.”

Clients Testimonials

Some Numbers

+
Happy clients
Languages
+
Years of work
+
Cups of coffee