Vrei să ne cunoști?

Suntem ViperX

Suntem ViperX - un nume de referință pe piața de accesorii auto din România. Fondată în 1995 de Cristian Rus, compania noastră a evoluat de la o mică afacere la un importator exclusiv al unor mărci de top de pe piața de audio auto, oferind o gamă largă de produse pentru securitate auto, comunicații în trafic, entertainment multimedia și car audio.

image-02
image-03
01

Inceputul

Din pasiune, curiozitate si dorinta de a suplinii o cerinta in continua crestere pentru accesoriile auto in anul 1995, Cristian Rus (fondatorul) a pus la dispozitia posesorilor de autovehicule din Baia Mare dar si din orasele invecinate firma ViperX

Cu trecerea timpului am format o echipa prietenoasa, dinamica si orientata spre nevoile si exigentele clientilor prin gasirea solutiilor optime pentru fiecare client in parte. Acest lucru a dus la fidelizarea clientilor iar in scurt timp am ajuns sa fim prima lor alegere.

Prin experienta acumulata pe parcursul anilor , am reusit sa ne educam in serviciile noastre, sa selectam produsele de cea mai buna calitate si venim in intampinarea clientilor cu garantia calitatii.

02

Evolutie

Din dorinta de a oferi o experienta placuta in vizitele clientilor si pentru a oferi cat mai multe servicii, in 2015 am inceput construirea noului punct de lucru pe Bulevardul Bucuresti nr 55 avand finalizarea in 2019.

Incepand cu anul 2019 prin marirea echipei ViperX cu noul partener Cosmin Matea, am devenit importatorul exclusiv in Romania al brand-urilor de audio auto: Digital Designs, Gladen, Mosconi, SounDigital si Four.

Cu aceasi pasiune de la inceput transmisa intregii echipe de fondatorul ViperX – Cristian Rus, cautam sa evoluam cu fiecare zi ce trece, astfel ca suntem deschisi la noi provocari si sugestii venite din partea clientilor. Totodata cautam sa fim in pas cu tot ce se intampla in domeniul auto.

03

Prezent

În prezent, vă așteptăm în noul nostru showroom cu o gamă variată de produse de securitate auto, comunicații în trafic, entertainment multimedia și car audio. Împreună cu un consilier specializat, puteți găsi soluția ideală pentru nevoile dvs. și puteți beneficia de garanția calității și a experienței noastre îndelungate.

De la sisteme de închidere centralizată și alarme la navigații GPS, senzori de parcare și camere de marșarier, vă putem oferi toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți experiența de condus și siguranța pe drum. Iar pentru iubitorii de muzică, oferim o gamă largă de statii audio de putere, difuzoare, subwoofere și materiale de izolare fonică de la cele mai renumite mărci din industrie, cum ar fi Digital Designs, Gladen, Mosconi, Sound Digital, Hertz, Audison, Avatar și JBL.

Vă mulțumim că ați ales ViperX și suntem bucuroși să fim alături de dvs. în toate nevoile dvs. de accesorii auto!

Pentru a vă oferi o experiență de cumpărături personalizată, site-ul nostru folosește cookie-uri.
politica de cookie-uri.
Selectați descrierea câmpurilor
 • Imagine
 • SKU
 • Rating
 • Preț
 • Stoc
 • Valabilitate
 • Adaugă în coș
 • Descriere
 • Content
 • Greutate
 • Dimensions
 • Informații suplimentare
Faceți clic afară
Compară
Ce dorești să cauți la ViperX?